Kino Svět Louny:

1. – 16. 8., 17.30
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů. Hrdinové z prostředí pod bodem mrazu se vrací, aby zažili další neuvěřitelné dobrodružství. Tentokráte se ocitnou v ohromném podzemním světě dinosaurů.

3. – 5. 8., 20.00
Krvavé pobřeží, hist. Výpravné akční drama z doby Tří císařství. Příběh začíná v roce 208 n. l. během vlády dynastie Han. Ačkoliv Číně vládne jeden císař – Han Xiandi, země je rozdělena do mnoha proti sobě bojujících států. Na západě vládne pevnou rukou ambiciózní premiér Cao Cao, který používá císaře jen jako pouhou loutku. Cílem Cao Caa je zničit všechna království a prohlásit sebe za jediného vládce sjednocené Číny.

Kino Peruc:

5. 8., 19.30
Holka z města, komed. Lucy Hillová je ambiciózní manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol, aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí změní život. Lucy postupně odhaluje smysl života a muže svých snů.

Letní kino Žatec:

6. 8., 21.00
Star Trek, dobr. Nemusíte vědět nic o dobrodružstvích posádky vesmírné lodi Enterprise a přesto si tohle intergalaktické dobrodružství prošpikované humorem, erotikou a velkolepými akčními scénami v režii J. J. Abramse užijete!