Kino Svět Louny:

17. – 30., 9., 17.30
G–Force 3D, akční.
Strhující podívaná vypráví o tajném programu americké výzvědné služby zaměřeném na výcvik zvířat pro špionážní účely. Jeho hrdiny jsou morčata vybavená nejmodernější špionážní technikou.

22. 9., 16.30
Divoké safari 3D.
Zasedněte do džípu a projeďte se po několika přírodních rezervacích v Jižní Africe, abyste spatřili některé z nejohroženějších zvířat na Zemi.

21. – 23. 9., 20.00
Hannah Montana, komed.
Miley Stewart se snaží stíhat školu, přátele a ještě svou tajnou identitu, popovou hvězdu. Když stoupající popularita Hannah Montany hrozí tím, že ovládne celý její život, je ochotna to podstoupit. Její otec ji proto odveze domů do Crowley Corners v Tennessee, aby poznala skutečný život, čímž spustí dobrodružství plné legrace a romantiky, že si to ani Hannah Montana nedokázala představit.

Kino Podbořany:

22. 9., 19.30
Nedodržený slib, drama.
Martin Friedmann, židovský chlapec, se narodil roku 1926 v Bánovcích nad Bebravou (západní Slovensko). Jeho příběh by nebyl ničím výjimečný, pokud by se mu nepodařilo uniknout deportaci do koncentračního tábora díky svému neobyčejnému fotbalovému talentu a několika šťastným náhodám. Dnes žije v L.A. v USA pod jménem Martin Petrášek a hlásí se ke slovenským kořenům.