Kino Svět Louny:

15. – 28. 4., 17.30
Souboj Titánů, 3D, dobr
Boj o moc staví muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem, pomstychtivým bohem podsvětí. Když už nemá co ztratit, rozhodne se pro nebezpečnou misi, jejímž cílem je zničit Hada dřív, než se jemu podaří zničit Dia a rozpoutat peklo na zemi. Remake stejnojmenného filmu z roku 1981.

20. – 21. 4., 20.00
Avatar, 3D
Vítejte v novém světě za hranicí vaší fantazie.

22. – 25. 4., 20.00
Prokletý ostrov
Příběh plný znepokojujícího napětí odkrývá tajemství odříznutého ostrova, kde je umístěna léčebna pro psychicky narušené zločince. Píše se rok 1954, svět se nachází uprostřed studené války a policejní maršál Teddy Daniels a jeho nový parťák Chuck Aule jsou pověřeni, aby na odlehlém ostrově vyšetřili záhadné zmizení několikanásobné, zkušené vražedkyně, které se podařilo utéct z téměř hermeticky uzavřené léčebny. Vyšetřovatelé se tak nedobrovolně dostanou na zapomenutý ostrov, kde obklopeni podezřívanými psychiatry a jejich nebezpečnými, psychopatickými pacienty, začínají tušit, že ne vše je zde takové, jak se na první pohled zdá.

Kino Podbořany:

20. 4., 19.30
Vlkodlak, horor
Když je Měsíc v úplňku, legenda ožívá. Nejnovější zpracování legendy teď dostanete v luxusním balení, v němž najdete Oscarové herce Benicia Del Tora, Anthonyho Hopkinse a čím dál populárnější Emily Blunt. Éra dětství skončila pro Lawrence Talbota té noci, kdy mu zemřela matka. Ve snaze zapomenout opustil rodné panství Blackmoore. S rodinou se znovu spojil až díky snoubence svého bratra, Gwen Conliffeové, která ho poprosila o pomoc v pátrání po budoucím manželovi, jenž beze stopy zmizel. Lawrence jí vyhoví a vrátí se domů, kde na něj kromě sarkastického otce čeká i hrůzostrašná legenda o krvelačném monstru s nadlidskou silou, které se po nocích toulá po okolí a vraždí vše živé.

Kino Postoloprty:

22. 4., 19.00
Doktor od jezera hrochů
V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslaní využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze.

Kino Podbořany:

23. 4., 19.30
The Box, thriller
Co kdyby vám někdo dal krabičku s tlačítkem, po jehož stisknutí byste získali milion dolarů, ale současně by připravila o život někoho, koho neznáte? Udělali byste to? A jaké by byly následky?

Zdroj: www. programy.sms.cz