Kino Svět Louny:

19. – 23. 7., 17.30
Shrek: Zvonec a konec 3D, animovaný
Co nás čeká ve čtvrtém díle Shreka? Mnohem drsnější Fiona, otylý Kocour v botách a mnohem zmatenější Oslík. A království Za sedmero nohami vzhůru nohama. Na svědomí to má Shrek, který vypustil do světa jedno velmi nerozumné přání. Shrek totiž na vlastní kůži poznal, jaké to je, když se žije šťastně až do smrti, a vůbec se mu to nelíbí. Je to strašná nuda. A navíc honička, protože pečovat o tři zelená Shrečata je nadzlobří úkol. Není divu, že vyčerpaný otec na prahu zhroucení začne vzpomínat na doby, kdy žil sám v bažině, lidé se ho báli a Fiona hnila ve věži pod dračím dohledem. A kacířsky si pohrává s myšlenkou, jak krásné by bylo, kdyby se zlaté časy aspoň na jeden den vrátily.

24. – 25. 7. se promítá od 15.00 a 17.30 hodin.

22. – 25. 7., 20.00
Bez soucitu, akční, krimi
Osobní asistent amerického ambasadora v Paříži, James Reece, má vše, co úspěšný muž potřebuje mít. Atraktivní přítelkyni, luxusní byt a skvěle placenou práci. Jediné, po čem touží je … dostat se do pořádné akce. Ve chvíli, kdy dostane za úkol být k ruce americkému agentovi FBI Charliemu Waxovi, je nadšen. Wax má za úkol zabránit teroristickému útoku v Paříži. James však brzy zjistí, že Wax si libuje v násilí, zastrašování a nejde pro ránu daleko.

23. – 24. 7., 22.00
Predátoři, akční
Robert Rodriguez, režisérský desperádo se stylovým rukopisem, stvořil zbrusu novou kapitolu Predátoří ságy.

24. – 25. 7., 10.00
Kuky se vrací
Dobrodružný i poetický, rodinný příběh, v němž hlavních rolích vystupují hrdinové ze světa dětské představivosti. Šestiletý Ondra trpí astmatem, a tak ze “zdravotních důvodů“ musí pryč i jeho oblíbená hračka – růžový medvídek Kuky. Když maminka vyhodí Kukyho do popelnice, začne pracovat Ondrova fantazie, v níž prožívá medvídkovy příběhy v neznámém přírodním světě.

Kino Domoušice:

23. 7., 19.00
Princ z Persie: Písky času
Epické akční dobrodružství zasazené do tajuplné Persie. Líný princ i přes váhání spojí síly se záhadnou princeznou a spolu bojují proti temným silám, aby ochránili starověkou dýku, která může osvobodit dar od bohů, který může vrátit čas a umožnit jejímu vlastníkovi vládnout světu.

Letní kino Kryry:

23. 7., 21.30
Kuky se vrací
Dobrodružný i poetický, rodinný příběh.

Letní kino Žatec:

23. 7., 21.30
Moon, sci–fi
Astronaut Sam Bell je jediným zaměstnancem pobývajícím na měsíční základně firmy Lunar Industries, se kterou uzavřel tříletou smlouvu. Jeho úkolem je kontrolovat jinak plně zautomatizovanou těžbu vzácného plynu Helium-3, který je na Zemi používán jako palivo. Spojení mezi základnou a Zemí není kvůli pravidelným poruchám téměř možné a tak je Samovým jediným společníkem a zároveň pomocníkem inteligentní počítač Gerty (jeho hlas namluvil Kevin Spacey). Po téměř třech letech v izolaci si Sam nepřeje nic jiného, než být zpátky na Zemi. Do návratu na Zemi mu naštěstí zbývají už pouhé dva týdny. Samův zdravotní stav se ale začíná zhoršovat. Bolesti hlavy a halucinace, kterými trpí, způsobí při rutinní prohlídce jednoho z těžebních strojů téměř fatální nehodu, při které je Sam zraněn. Následně překvapivě zjišťuje, že na Měsíci není sám a co víc, že jeho svět možná zdaleka není takovým, jak se zdál být…

24. 7., 21.30
Dešťová víla
Klasická romantická pohádka o dobru a zlu. Živly, které ovládají zemi – Vzduch, Oheň, Země a Voda – provádějí „pravidelnou inspekci“ u lidí. Dešťová víla jde krajem převlečená za chudou ženu. Pozná, že lidé začali myslet hlavně na peníze a vytrácí se mezi nimi dobro a láska. Rozhodne se proto, že jim vezme vodu. Ale nebojte, nakonec dobro a láska zvítězí, jak už to v pohádkách bývá.

25. 7., 21.30
Jarmareční bouda
Jarmareční bouda je drsné podobenství o světě kolem nás, o lidské pýše, krutosti a nesnášenlivosti.

Obecní kino Blšany:

24. 7., 17.30
Muži co zírají na kozy, komedie
Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, Který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel Bob Přidává se k Misi Pátrací, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, Bob Musí čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo.

Kino Peruc:

24. 7., 17.30
Lovecká sezóna 2, animovaný
Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog se vrací. Tentokrát dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí – divokými a domácími zvířaty.

24. 7., 19.30
To byl zítra flám
Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná… podruhé…

Zdroj:www.programy.sms.cz