Fanoušci tvrdé rockové a metalové muziky mohou jásat.

Kino Svět bude v úterý 22. června promítat přímý přenos velké rockové show – vystoupení kultovních thrashmetalových skupin Metallica, Slayer, Megadeth a Anthrax, které zahrají společně na festivalu rockových kapel Sonisphere v bulharské Sofii.

„Zažít tyto čtyři legendy pohromadě na jednom pódiu je pro všechny fanoušky metalu srdeční záležitost. Jsme nadšeni, že tento koncert můžeme zprostředkovat fanouškům v Čechách. Věříme, že v kinech zavládne atmosféra koncertu, že i před plátnem v kině vznikne pořádný kotel,“ těší se Jiří Šebesta z distribuční společnosti Aerofilms, která tento ojedinělý zážitek na filmovém plátně, v ostrém HD rozlišení a hlasitém 5.1 kanálovém zvuku přináší do kin.

Tyto čtyři legendární kapely vyrostly z undergroundového hudebního hnutí osmdesátých let a rázem ovládly metalovou scénu. Prodaly miliony desek a naplnily stadiony po celém světě.

Koncert bude přenášen do více než 450 kin ve 140 lokalitách v USA, v Evropě, Kanadě a Latinské Americe.

Předpokládaná délka přímého přenosu je 4 hodiny a 15 minut; úvodních 30 minut nabídne divákům pohled do zákulisí koncertu. Vstupné 250 korun, lístky je možné zakoupit v předprodeji. Začátek je v 19 hodin.

ŽATECKÝ A LOUNSKÝ DENÍK JE NA FACEBOOKU! STAŇTE SE FANOUŠKEM!