Kino Svět Louny:

8. – 10. 11., 17.30 hodin
Občanský průkaz
Hořká komedie režiséra Ondřeje Trojana na motivy stejnojmenné knihy Petra Šabacha sleduje osudy čtveřice dospívajících mladíků, jejich přátel, lásek a rodičů. Od okamžiku, kdy v patnácti letech dostanou občanský průkaz, až do chvíle, kdy se v osmnácti snaží uniknout vojně a pokoušejí se získat modrou knížku. Petr, Aleš, Popelka a Míťa dospívají v sedmdesátých letech, v době, kdy vyjít na ulici bez občanského průkazu znamenalo koledovat si o průšvih a kdy povinná vojenská služba byla pro mnohé tím největším strašákem. Každý se snaží neztratit v totalitním státě zdravý rozum a smysl pro humor, ale také nezadat si s režimem.

8. 11., 20.00 hodin
Přežít svůj život
Evžen, stárnoucí muž, žije dvojí život. Jeden v realitě a druhý ve svých snech. Chodí za psychoanalytičkou, která se mu pokouší vykládat, co jeho sny znamenají. Přijde na určitý rituál, který mu umožňuje kdykoliv navštěvovat své sny. Z nich se dozvídá o svém raném dětství, o vztahu k otci a matce. Když je pak svojí manželkou postaven před rozhodnutí mezi realitou a snem, odchází definitivně do svého snu…

9. - 10. 11., 20.00 hodin
Dál než se zdálo
Erinin ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta. A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. Navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních telefonických hovorů, možná tu vzdálenost překonají.

Kino Podbořany:

9. 11., 19.30 hodin
Zatím spolu, zatím živi
V akční komedii Zatím spolu, zatím živi je Tom Cruise tajným agentem a Cameron Diaz ženou lapenou mezi ním a těmi, kteří ho - podle jeho slov - do té situace dostali. S tím, jak se jejich divoké dobrodružství mění v bludiště podfuků, napínavých úniků, falešných identit a opojných romantických, ale chaotických situací, zjišťují, že jediné, na co se mohou spoléhat, jsou oni dva navzájem.

Kino Postoloprty:

8. 11., 19.00 hodin
Román pro muže
Román pro muže vypráví příběh tří sourozenců - Cyrila, Bruna a Anety, kteří mají kvůli předčasné smrti rodičů mnohem pevnější pouto, než bývá obvyklé. A to přesto, že se povahově snad už nemůžou víc lišit.

Zdroj:www.programy.sms.cz