Kino Svět Louny

4. – 6. 3., 15.00 hodin
Méďa Béďa, 3D (USA)
Na filmové plátno konečně přichází všemi oblíbený zloděj piknikových košů Méďa Béďa.

4. – 5. 3., 17.30 hodin
Gnomeo a Julie, 3D
Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr.

4. – 5. 3., 20.00 hodin
Správci osudu (USA)
Věříte na náhodu? Nebo na osud? A co když je to všechno úplně jinak? Co když naše kroky řídí někdo, kdo s námi má konkrétní plány? A co se stane, když mu je, byť nevědomky, překazíme? Ambiciózní thriller podle povídky Philipa K. Dicka naznačuje, že svět může být místem, kde pro náhodu není místo a s osudy lidí si pohrávají pánové v klobouku. 6. 3. od 17.30 hodin.

4. – 5. 3., 22.00 hodin
Drive Angry, 3D (USA)
Ve filmu ztvárnil Nicolas Cage Miltona, otrlého zločince, který uprchl z pekla za svou poslední šancí na vykoupení. V úmyslu má zastavit zločineckou sektu, která zavraždila jeho dceru. Má tři dny na to, aby jim překazil obětování miminka jeho dcery při úplňku. Aby uspěl, bude muset překročit veškeré lidské hranice. 6. 3. od 20.00 hodin.

5. – 6. 3., 10.00 hodin
Fimfárum - Do třetice všeho dobrého, 3D
Vedle Jana Wericha tentokrát uslyšíte např. Otu Jiráka, Jiřího Macháčka, Miroslava Krobota, Romana Říčaře nebo Miroslava Vladyku.

5. 3., 19.00 hodin
Error
Myslíte si, že smrtí všechno končí? Hranice mezi realitou a virtuálním světem je čím dál tenčí. Studentský film tvůrčí skupiny Kateřiny Krejčové. Film vznikl ve spolupráci se ZUŠ Louny.

Digitální kino Žatec

5. 3., 15.00 hodin
Na vlásku, 3D
Animovaná hudební komedie plná efektů a dobrodružství o dívce, která má kouzelné vlasy zlaté barvy dlouhé víc než 70 stop.

5. 3., 17.30 hodin
Hezké vstávání (USA)
Becky Fullerová je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel.

5. 3., 20.00 hodin
Drive Angry, 3D (USA)

6. 3., 17.30 hodin
Rodinka (ČR)
Nová setkání se „starými“ oblíbenými hrdiny Pavlou, Káčou, Zdeňkem, dvojčaty-raubíři (dnes jsou z nich muži v nejlepších letech) a „novými“ rodinnými příslušníky, o které se rodinka za více než třicet let od svého vzniku rozrostla.

6. 3., 20.00 hodin
Správci osudu (USA)

Kino Podbořany

4. 3., 19.30 hodin
Bibliotheque Pascal
Dvě dekády od pádu železné opony stále nesmazaly rozdíly mezi zeměmi bývalých bloků. Koprodukční drama s prvky magie, tragikomedie i thrilleru vypráví o tom, že pokud život nestojí za nic, geografickým přesunem se zničehonic nezlepší.

Kino Peruc

5. 3., 15.30 hodin
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Hrdinové z prostředí pod bodem mrazu se vrací, aby zažili další neuvěřitelné dobrodružství

5. 3., 17.30 hodin
Fotři jsou lotři (USA)
Nejhorší věcí v životě Grega Jebala je jeho tchán Jack Byrnes. Na to si už za tu dobu, co žije s dcerou bývalého elitního agenta tajných služeb stačil zvyknout. Ve třetím díle Jebalovic komediální rodinné kroniky se ovšem schyluje k Velkému třesku. Greg se chce konečně stát neformální hlavou rodinného klanu, čemuž se Jack pochopitelně zuby nehty brání.

Kino Domoušice

4. 3., 18.00 hodin
Megamysl
Animovaná rodinná komedie se záporákem v hlavní roli potvrzuje, že lumpové umí být mnohem zábavnější než kladní hrdinové…

Obecní kino Blšany

5. 3., 17.30 hodin
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Sedmé a poslední pokračování dobrodružství je rozděleno do dvou celovečerních filmů. První část začíná, když se Harry, Ron a Hermiona vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály.

Zdroj: www.programy.sms.cz