Kino Svět Louny

14. – 16. 3., 10.00 hodin
Rango (USA)
Animovaný film vypráví těžko uvěřitelný příběh neuvěřitelného chameleóna, který na svých cestách zažije nejen spoustu dobrodružství a nebezpečí, ale potká i několik nových přátel a pozná, že právě oni jsou na světě velmi důležití.

14. – 16. 3., 15.00 hodin
Na vlásku (USA), 3D
Animovaná hudební komedie plná efektů a dobrodružství o dívce, která má kouzelné vlasy zlaté barvy dlouhé víc než 70 stop.

14. – 16. 3., 17.30 hodin
Světová invaze (USA)
Po mnoho let byly zaznamenány případy pozorování UFO po celém světě - Buenos Aires, Soul, Francie, Německo, Čína. Ale v roce 2011 se to, co kdysi bylo jen pozorováními, stane hroznou realitou, když je země napadena neznámými silami. Jak lidé všude na světě přihlížejí tomu, že jsou dobývána největší města, tak se Los Angeles stane poslední výspou lidstva v bitvě, kterou nikdo nečekal.

14. 3., 20.00 hodin
Od višní do višní / Všechno je sračka
Čestmír Kopecký uvádí dokumentární filmy absolventů pražské FAMU. Snímek Od višní do višní natočila Jana Boršková o své matce. Dokument zaznamenává rok v rodině po úmrtí otce. Autentické záběry drobných momentů ze všedního dne života, z jejího bytu, z jejího soukromí, doplněné o komentáře dcery, tak divákovi umožní nahlédnout tam, kam by se nikdy nedostal.

Digitální kino Žatec

14. – 15. 3., 17.30 hodin
Rango

14. 3., 20.00 hodin
Správci osudu (USA)
Ambiciózní thriller Správci osudu podle povídky Philipa K. Dicka naznačuje, že svět může být místem, kde pro náhodu není místo a s osudy lidí si pohrávají pánové v klobouku.

Kino Postoloprty

14. 3., 17.00 hodin
Letopisy Narnie: Plavba jitřního poutníka (USA)
Kouzelný svět Narnie se vrací! Děti jsou opět nečekaně zavolány do Narnie, když obraz lodi na zdi Lucinčina pokoje obživne a ony se objeví uprostřed oceánu…

Zdroj: www.programy.sms.cz