KINO SVĚT LOUNY

23. 26. 8., 15.00 hodin:
Rebelka
Od pradávných dob se v drsném a tajemstvím opředeném Skotsku vyprávějí legendy o velkolepých bitvách a hrdinských skutcích. Jednou takovou legendou je i příběh odvážné princezny Meridy, která se vzepře tradici a vezme svůj osud do vlastních rukou. (akční animovaný, USA)

23. 26. 8., 17.30 a 20.00 hodin:
Svatá čtveřice
Nudíte se v posteli? Inspiraci můžete načerpat u režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Michala Viewegha. Ti spolu stvořili příběh o dvou párech, které se rozhodly vyřešit ubíjející stereotyp manželské erotiky poměrně originálním způsobem. To vše v exotickém prostředí karibského ostrova, kde se komedie z velké části odehrává.
Herci: Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Marika Procházková a další. (romantická komedie, ČR)

24. 25. 8., 22.00 hodin:
Abraham Lincoln: Lovec upírů
Dějiny si pamatují bitvy, ale zapomínají na krev. Odhalte skrytý život Abrahama Lincolna, jednoho z největších amerických prezidentů! Poznejte jeho skutečný příběh, který je plný krve, upířích zubů a nabroušených seker. Vizionářští tvůrci Tim Burton a Timur Bekmambetov nabízejí nový pohled na žánr upírských filmů a právě Abrahama Lincolna představují jako historicky největšího lovce neživých bytostí. Herci: Benjamin Walker, Dominic Cooper a další. (horor, USA)

25. 26. 8., 10.00 hodin:
Doba ledová 4: Země v pohybu 
Nejoblíbenější zvířecí partička na světě je konečně zpět! (animovaný USA)

OBECNÍ KINO BLŠANY

25. 8., 17.30 hodin:
Šmoulové
Nejšmoulovatější období všech dob. (animovaná komedie USA, Bel.)

KINO POSTOLOPRTY

23. 8., 19.00 hodin:
Tady hlídám já
Letní rodinná komedie o tom, jak vám pes změní život… V hlavních rolích se představí Vladimír Javorský, Lukáš Vaculík, Jitka Ježková, Veronika Divišová, Pavel Nový, Simona Stašová či Ester Kočičková.  (komedie, ČR)

KINO PERUC

25. 8., 17.30 hodin: 
Tady hlídám já
(komedie, ČR)

LETNÍ KINO ŽATEC

23. 8., 21.00 hodin:
Rebelka
(akční animovaný, USA)

24. 25. 8., 21.00 hodin:
Svatá čtveřice
rom. komedie, ČR)
Viz kino Svět Louny