KINO SVĚT LOUNY

10. - 11. 9., 20.00 hodin,
14. - 15. 9., 22.00 hodin:
Expendables: Postradatelní 2
Jako zamlada. Stará známá banda Postradatelných Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunner Jensen, Toll Road a Hale Caesar se dají opět dohromady poté, co je tajný agent CIA Church povolá, aby jim zadal zdánlivě jednoduchou zakázku. K partičce se přidávají i noví členové - Billy the Kid a Maggie jako první žena v týmu Postradatelných. Ačkoliv úkol vypadá velice jednoduše, samotná akce se příliš nevydaří a jeden člen Postradatelných během ní dokonce zemře a to dost nepěknou smrtí. Hrají Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris.   (akční, USA)

10. - 12. 9., 17.30 hodin:
Svatá čtveřice
Nudíte se v posteli? Inspiraci můžete načerpat u režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Michala Viewegha. Ti spolu stvořili příběh o dvou párech, které se rozhodly vyřešit ubíjející stereotyp manželské erotiky poměrně originálním způsobem. To vše v exotickém prostředí karibského ostrova, kde se komedie z velké části odehrává. Hrají Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Marika Procházková a další.   (romantická komedie, ČR)

12. 9., 20.00 hodin:
7 dní v Havaně 
7 dní, 7 režisérů, 1 vášnivá Havana. Pondělí (Benicio Del Toro) Americký mladík Teddy Atkins se rozhodne využít nabídku taxikáře a zažít tak jedinečnou netradiční, okružní jízdu Havanou. Úterý (Pablo Trapero) Významný filmový režisér přijíždí na Kubu převzít ocenění za své dílo, jeho osobní život je však v troskách. Kdo by čekal, že pomoc nalezne u svého řidiče, z něhož se vyklube skvělý trumpetista. Středa (Julio Medem) Kubánská zpěvačka Cecilia se nemůže rozhodnout mezi slibnou kariérou ve Španělsku a životem v Havaně se svým přítelem Josem… Hrají Josh Hutcherson, Daniel Brühl, Emir Kusturica a další. (drama, FR / ŠPA)

13. - 16. 9., 15.00 hodin:
Norman a duchové
Z plna hrdla vpřed! Kdo zachrání malé ospalé městečko, když ho přepadne horda zombíků? Neohrožený hrdina se jmenuje Norman. Je mu jedenáct, ujíždí na hororech a rád si povídá s mrtvou babičkou. Norman má totiž jednu zvláštní schopnost, řekněme šestý smysl. Vidí duchy a umí se s nimi na lecčems dohodnout. To se v aktuální, velmi prekérní situaci může náramně hodit. Než se ale Norman postaví do čela místního odboje proti živým mrtvým, bude muset leccos skousnout, což se stává většině dětí s nálepkou podivína a mimořádnými schopnostmi.  (animovaný, 3D, USA)

13. - 19. 9., 17.30 hodin:
Resident Evil: Odveta
Největší bitva začíná. Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi, mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě Alice , se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Režie Paul W. S. Anderson. Hrají Milla Jovovichová, Michelle Rodriguezová a další.  (akční, 3D, NĚM / KAN)

13. - 18. 9., 20.00 hodin:
Ve stínu
V bývalém Československu 50. let se odehrává napínavý kriminální příběh, který ve svém důsledku zasáhne do osobních osudů aktérů i jejich blízkých. Kapitán Hakl vyšetřuje krádež v klenotnictví. Z běžné vloupačky se ale vlivem zákulisních intrik tajné policie začíná stávat politická kauza. Režie David Ondříček. Hrají Ivan Trojan, Sebastian Koch, Soňa Norisová a další.   (krimi drama, ČR /SR /POL)

KINO PODBOŘANY

11. 9., 19.30 hodin:
Love
Doteď jsi se vezl, dál musíš jít sám. Když se mluví o love, nemusí jít nutně o lásku, může jít i o peníze. A o obojí jde také v novém milostném dramatu ze současné Bratislavy. Slovensko-český koprodukční film Love mladého talentovaného režiséra Jakuba Kronera se stal během pár týdnů největším diváckým hitem ve slovenských kinech za posledních několik let. Hlavní hrdina Maťo bydlí společně s kamarádem Tomášem na sídlišti ve slovenské metropoli a nežijí si vůbec špatně. Dennodenně se však pohybují za hranicí zákona, protože se živí krádežemi aut. Hrají Kristína Svarinská, Michal Nemtuda a další.   (drama, SR)

14. 9., 19.30 hodin:
Extáze
Nikdy se neobávej lásky, bez ní nelze žít. Film byl natočen podle kontroverzní knihy Irvina Welshe Extáze: Tři povídky o chemické lásce. Čeká Vás zamotaný příběh, který se zabývá euforickými stavy i ničivými pády chemické lásky. Lloyd žije na vrcholu světa - krásné dívky, skvělé hudební kluby a nekonečné zásoby drog lásky. Režie Rob Heydon. Hrají Adam Sinclair, Kristin Kreuková a další.   (romantický, KAN)

KINO POSTOLOPRTY

13. 9., 19.00 hodin: 
Diktátor 
Donutí vás bezmocně se smát. Jmenuje se Aladdin a od smrti Kim Čong Ila je považován za posledního mohykána mezi diktátory. Komik a mystifikátor Sacha Baron Cohen si po kazašském Boratovi a rakouském Brunovi navlékl mužný plnovous a spolu s ním masku neomezeného vládce zemičky jménem Wadiya, kterou chce ze všech sil zachránit před demokracií. Takového borce by chtěl mít za svého prezidenta každý.  (komedie, USA)

KINO DOMOUŠICE

14. 9., 19.00 hodin:
Diktátor
Podrobnosti k filmu viz kino Postoloprty.   (komedie, USA)

LETNÍ KINO ŽATEC

14. 9., 21.00 hodin:
Méďa 
První hraný film tvůrce seriálu Griffinovi. Plyšový medvěd může být skvělý společník, když je vám pět. Když je vám pětatřicet, je to spíš diagnóza. Jenže když ten plyšák mluví, chlastá jako duha, užívá lehké drogy a ještě lehčí holky, může se z něj vyklubat hlavní hrdina jedné z nejoriginálnějších komedií, jaká za posledních pár let vznikla. Režie Seth MacFarlane. Hrají Mark Wahlberg, Mila Kunisová, Seth MacFarlane a další.   (komedie, USA)