KINO SVĚT LOUNY

7. - 9. 12., 15.00 hodin:
Zvonilka: Tajemství křídel
(animovaný, 3D, USA)
Dva světy, jedno magické tajemství. Fantastický příběh, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou hranicí ze svého domova do tajemných Zimních lesů, kde se setkává s celou řadou nových zimních víl a odhaluje kouzelné tajemství Zvonilka má totiž sestru, stejně veselou a hravou Modrovločku. Ta se s ní na oplátku vydává na návštěvu do Zvonilčina domova.

7. - 9. 12., 17.30 hodin:
Legendární parta
(animovaný, 3D, USA)
Když se jeden zloduch rozhodne vzít dětem na celém světě radost ze života, dá se dohromady parta superhrdinů, a ta se ho pokusí zastavit. Její členové jsou skutečně legendární. Provázejí každého z nás od dětství, ale nikoho asi ještě nenapadlo, že by ti, kdo rozdávají dětem radost, taky uměli rozdávat rány. Režie Peter Ramsey.

7. - 9. 12., 20.00 hodin:
Anna Karenina
(drama, VB / Fr)
Epický milostný příběh podle klasiky Lva Tolstého. Režie Joe Wright. Hrají Matthew Macfadyen, Eric MacLennan, Kelly Macdonaldová a další.

7. 12., 22.00 hodin:
Návrat do Silent Hill
(horor, 3D, Fr / USA / Kan)
Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. Film Návrat do Silent Hill 3D je inspirovaný sérií hororových videoher od japonského výrobce Konami. Hrají Adelaide Clemens, Kit Harington a další.

8. - 9. 12., 10.00 hodin:
Hotel Transylvánie
(animovaný, 3D, USA)
Kam jezdí strašidla slavit narozeniny? Málokdo o Drákulovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Režie Gennady Tartakovsky.

DIGITÁLNÍ KINO ŽATEC
(v budově divadla)

7. 12., 17.30 hodin:
Raubíř Ralf
(animovaný, 3D, USA)
Když se vypnou videohry, ta pravá zábava teprve začíná. Ralf strávil celá desetiletí ve stínu populárního Felixe, hlavního hrdiny jejich hry, který vždy všechny zachrání. Ralfa už ale jeho úloha padoucha nebaví, vezme osud do svých obřích rukou a vydá se na cestu po celé herně napříč několika generacemi videoher, aby dokázal, že i on se může stát hrdinou.

7. 12., 20.00 hodin:
Led Zeppelin - Live in London 2007
Vůbec poprvé od rozpadu kapely po smrti Johna Bonhama Led Zeppelin zahráli v Londýně kompletní set, ve kterém nechybí hity jako Stairway to Heaven, Black Dog a Rock'n'Roll. HD kvalita, 17 použitých kamer a zvuk mixovaný přímo členy kapely jsou zárukou skvělého zážitku.

8. 12., 18.45 hodin:
Maškarní ples
(hudební, Itálie)
Snová scéna režiséra Davida Aldena vytváří působivé prostředí pro dramatický příběh žárlivosti a pomsty. Marcelo Álvarez ztvární rozpolceného krále, Sondra Radvanovsky krásnou Amélii, objekt jeho skryté touhy, a Dmitrij Hvorostovsky jejího podezíravého manžela. Kathleen Kim vystoupí v roli pážete Oskara a Stephanie Blythe zpívá věštkyni Ulriku. Orchestr řídí Fabio Luisi.

9. 12., 17.30 hodin:
7 dní hříchů
(drama, ČR)
Tento snímek byl inspirovaný skutečnými událostmi, které se udály v sedmi poválečných dnech na Šumperku roku 1945. Útěk ženy českého lesníka Jana, Agnes, je zakryt tajemstvím. Jen ona sama ví, kdo a proč ji hledá. Její zmizení burcuje Jana v okamžiku vzájemné krize, kdy jejich bezdětné manželství je již téměř troskách. Je konec války a domů se vracejí nejen lidé z vnitrozemí, ale i němečtí vojáci..Režie Jiří Chlumský. Hrají Ondřej Vetchý, Vica Kerekes, Anna Šišková a další.

9. 12., 20.00 hodin:
Anna Karenina
(drama, VB / Fr)
Podrobnosti k filmu viz kino Louny.

KINO PODBOŘANY

7. 12., 19.30 hodin:
Občan K.
(dokument, ČR)
Dokumentární film o záměně identit členů skupiny Ztohoven. Režie Michal Romeo Dvořák. 

9. 12., 15.00 hodin:
Na vlásku
(animovaný, USA)
Na vlásku je animovaná hudební komedie plná efektů a dobrodružství o dívce, která má kouzelné vlasy zlaté barvy dlouhé víc než 70 stop. Princezna Rapunzel je unesena z hradu svých rodičů již jako dítě a zamčena v tajné věži a touží po dobrodružství. Nyní je ve věku teenagera s bujnou fantazií a odhodlá se s pomocí temperamentního bandity provést velký husarský kousek. Rapunzel a její komplici nacházejí dobrodružství, srdce, humor a vlasy… spoustu vlasů.