SOBOTA 7. BŘEZNA

Slavětín: 7.00 – 10.00 25. ročník turistického pochodu Předjaří v Poohří. Trasy pěší: 10 km; 20 km; 33 km. Cyklo: 25 km a 52 km. Každý účastník obdrží diplom a suvenýr.

DDM Podbořany: 10.00 Den her a soutěží, do 16 hodin.

DDM Podbořany: 13.00 Jarní turnaj ve stolním tenisu.

Sokolovna Telce: 20.00 Sokolský ples. Pořádá TJ Sokol Telce. K tanci a poslechu hraje Traxas, bohatá tombola.

Restaurace Na Široké Louny: 20.00 Parťáci, country.

MusicLand Imperium Louny: 21.00 Oldies párty.

PROGRAM KIN:
Kino Svět Louny: 16.30 Strašidelný zámek 3D. Film vypráví o Johnnym, který je povolán do hradu, kde jeho matka trávila poslední roky před svou smrtí. Hrad ožívá a duch Mephisto nabízí Johnnymu lákavou nabídku, která by ho však stála duši. I přes varování své matky se rozhodne na hradě zůstat a zlým silám se postavit.

Kino Svět Louny: 17.30 Lovecká sezona 2, anim. Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog se vrací. Tentokrát dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty.

Kino Svět Louny: 20.00 Deník nymfomanky, drama. Atraktivní žena a úspěšná manažerka si vede deníček s nejintimnějšími detaily svého šokujícího sexuálního života.

Obecní kino Blšany: 17.30 Sněženky a machři po 25 letech, komed. Možná všechno a možná nic, možná zjistíte, že to, co se za 25 let nestihlo, se už nezvládne… Náhlé setkání profesora Kardy, Vikiho Cabadaje a Mariky Kardové vede ke svolání „staré party Sněženek a machrů“ do horského střediska v Peci pod Sněžkou a spustí nové humorné příběhy.

Kino Peruc: 7. 3., 17.30 Sněženky a machři po 25 letech.

Digitální kino Žatec: 18.45 Madam Butterfly, přímý přenos z Metropolitní opery v New Yorku.

NEDĚLE 8. BŘEZNA

Obchod Nové Sedlo: 14.30 Oslava MDŽ aneb Honba za prvosenkou jarní. 5. ročník loučení se zimou, pořádá OÚ Nové Sedlo, pochod na vrch Zlatník, buřty a čaj zajištěny.

Loutkové divadlo Louny: 14.30 Čtyři pohádky o jednom drakovi, hraje SLL Louny.

Fara Ročov: 16.00 Loutkohry: Perníková chaloupka, Jak Kašpárek s Honzou pomohli princezně proti čertu - pořádá Spolek pro obnovu Ročova.

PROGRAM KIN:
Kino Svět Louny: 15.00 Pták Ohnivák. Výpravná filmová pohádka na motivy klasické pohádky bratří Grimmů vypráví o nebezpečné cestě prince Afrona, který je odhodlán zachránit milovanou princeznu Elenu ze spárů temného čaroděje Skeletona.

Kino Svět Louny: 16.30 Divoké safari 3D. Zasedněte do džípu a projeďte se po několika přírodních rezervacích v Jižní Africe, abyste spatřili některé z nejohroženějších zvířat na Zemi.

Kino Svět Louny: 17.30 Lovecká sezona 2, anim.

Kino Svět Louny: 20.00 Deník nymfomanky, drama. Atraktivní žena a úspěšná manažerka si vede deníček s nejintimnějšími detaily svého šokujícího sexuálního života.