Jste milovníky muzikálů? Žádný vám nesmí uniknout, ale neustálé dojíždění do Prahy už vás také příliš nebaví? Nevadí. Muzikály začínají dobývat také stříbrná plátna.

V těchto dnech běží v kinech muzikálový film Bídníci a hudební komedie Ladíme!. Tím to ale nekončí. Aktuálně tento týden se můžete těšit také na slavný muzikál Carmen, a to ve 3D formátu a v titulní roli s Lucií Bílou. Kino Louny ho nabídne od čtvrtka několik následujících dní.

Muzikálová Carmen je hvězdou cirkusu, který přijíždí do přímořského španělského města zrovna v době zásnub starostovy dcery Kataríny s policistou Josém Riverou.

Oba jsou charakterově čistí až naivní, což se rozhodně nedá říci o mafiánském starostovi Mendozovi a jeho hlavním pomocníkovi, policejním kapitánu Zunigovi. José je přece jen nedočkavý a rád by lásku snoubenců posunul z platonické úrovně dál, ale zbožná Katarína je pevně a neoblomně rozhodnutá počkat až na svatební noc a nezvyklá ji ani Josého naléhání ani pragmatické rady tety Inéz. José se snaží s Katarininým odmítáním smířit, ale první setkání s Carmen mu převrátí život na ruby.

Muzikál režíroval F. A. Brabec a v hlavních rolích se můžete těšit na Lucii Bílou, Petra Strenáčika, Václava Bártu, Pavlu Břínkovou či Jiřího Korna.