Král diskoték osmdesátých let Michal David pobaví návštěvníky Neprakta klubu.

Michal David a Damichi vystoupí v mosteckém Neprakta klubu v pátek 20. listopadu.

První sólové album Michala Davida vyšlo již v roce 1980 a patřilo k nejprodávanějším vůbec. Jestliže tehdy mělo Československo opravdového krále diskoték, pak jím nebyl nikdo jiný, než právě Michal David - dlouhá řada hitů patří k nejžádanějším dodnes a zlidověla natolik, že si je zpívají celá náměstí. Příkladem mohlo být vítězství českých hokejistů na olympiádě v roce 1998.

Michal David se prosadil nejen jako zpěvák, ale stejně úspěšně, ne– li více, také jako skladatel. Když před devíti lety, v roce 2000, složil pro zpěvačku Helenu Vondráčkovou píseň s názvem Dlouhá noc, asi jen málokdo tušil, že se skladba stane jedním z nejhranějších hitů roku a zpěvačce přispěje ke comebacku, jaký český showbyznys nepamatuje.

Výrazného talentu Michala Davida si cení nejenom fanoušci, ale také slavní kolegové z branže. Jeho písně totiž zpívají mimo jiné také Lucie Bílá, Karel Gott, Bára Basiková, Ilona Csáková, Hana Zagorová a řada dalších populárních českých a slovenských interpretů. Jeho hudba zní také v divácky velmi úspěšných filmech Vítr v kapse, Láska z pasáže a Discopříběh.

Uměleckých vrcholem Michala Davida byl v roce 2002 původní český muzikál Kleopatra.