Formace, která je jediným revivalem skupiny Tři sestry v České republice, také nahrála nový klip. A to k původně české lidové písni Ku Praze uhání vlak. Jeho premiéru mohou fanoušci kapely zhlédnout na kanále youtube v pátek 18. června v 19 hodin.

„Klip je určitě zajímavý, vystupuje v něm světoznámý americký herec,“ prozradil zakládající člen kapely Vlastimil Roflík.

Zdroj: Youtube

Revival Banda - Ku Praze uhání vlak  Zdroj: YouTube.com/Revival Banda

Historická železniční technika, která se v něm objevuje, je z muzea v Křimově na Chomutovsku. Klip se natáčel také v Lounech, zahrála si v něm řada místních lidí. Hlavní roli ztvárnila Petra Todtová z Hřivic. „Původně ji měla hrát naše harmonikářka, která ale z rodinných důvodů nakonec nemohla na natáčení přijet. Zaskočila Petra, která byla u natáčení klipu maskérkou,“ přiblížil Vlastimil Roflík.

Kapela Revival banda – třísestrovský revival funguje od roku 2000, za tu dobu má na svém kontě více než sedm set koncertů v Česku a zahraničí. Teď po covidové pauze koncertování opět rozjíždí, stihla už dvě vystoupení. Do konce roku má kapela v plánu zatím 15 koncertů, o dalších se ještě jedná. V okrese Louny vystoupí první zářijovou sobotu v Postoloprtech.