Přes 80 procent vstupenek už prodali pořadatelé na rockový festival Rock for Churchill. Ten se v areálu Myslivna ve Vroutku na Podbořansku chystá příští víkend v pátek 29. a sobotu 30. srpna.

„Kdo se do Vroutku chystáte a ještě nemáte vstupenku, nečekejte na poslední chvíli a radši si ji zajistěte včas. Areál Myslivna není nafukovací a my nemůžeme prodávat vstupenky donekonečna. Loni jsme měli vyprodáno. A těm, kteří si již vstupenky zakoupili, moc děkujeme za podporu festivalu a dobrý muziky," uvádějí pořadatelé. Ti pro letošek připravili také limitovaný předprodej jednodenních vstupenek, ten už byl ale ukončen.

Dokončují se poslední přípravy na víkendový oblíbený festival. Pořadatelé zveřejnili také seznam vlakových spojů na trase Plzeň Žatec Most, které zastaví mimořádně v době konání festivalu přímo ve Vroutku.

Čtěte také: Rock for Churchill opět zakončí prázdniny hudební párty

Letos bude festival poprvé bezbariérový. „Na Rock for Churchill poprvé zavítá projekt Festivaly bez zábran našeho partnera Staropramen. Areál se stane bezbariérovým včetně sociálního zařízení. Nabízíme držitelům průkazu ZTP po jeho předložení volný vstup pro doprovod. Vozíčkáři po registraci předem na mail info@festivalybezzabran.cz mají také vstup zdarma. Podmínkou je však včasné zaslání mailu s žádostí, a to do 21. srpna," uvádějí pořadatelé.

Na návštěvníky festivalu čekají dva dny hudby na dvou pódiích. Představí se známé české i světové hudební formace, čekají se tisíce návštěvníků.

Rock for Churchill ve Vroutku je největším klasickým hudebním festivalem v okrese Louny, letos se koná jeho 17. ročník. V minulém roce skončil v oblíbenosti mezi fanoušky na 6. místě v konkurenci velkých českých festivalů.