Část písní byla nahrána v kostele ve Smolnici a část v nahrávacím studiu ZUŠ Louny. Ve skladbách hrají a zpívají sbory, komorní uskupení i sólisté ze ZUŠ Louny. Hudební režii nahrávek měl na starosti Jiří Soukup. Jiní žáci ZUŠ, tentokrát zase děti z výtvarných oborů, nakreslili pro CD také obal a obrázky do bookletu. Obal pak vyrobila reklamní agentura Karla Vávry v Žatci.

Dvojcédéčko obsahuje celkem sedmnáct hudebních nahrávek. Na prvním CD jich je pět a na druhém dvanáct. ZUŠ Louny vydala album i k letošním oslavám 65 let od založení školy. Vydání podpořil i Státní fond kultury ČR.

Nové CD bylo představeno ve středu 3. prosince večer při koncertu ve Vrchlického divadle v Lounech a další křest ho čeká příští sobotu na statku Pohoda ve Skupicích v rámci adventních slavností. „Při poslechu tohoto díla vám přejeme příjemně strávené chvíle, osobní pohodu a zanechání krásného prožitku," píší autoři ze ZUŠ vzkaz posluchačům na obalu CD. Tak ať se novému dílu dobře daří a spokojených posluchačů najde co nejvíc!