Předchozí
1 z 5
Další

V Žatci bych ráda zůstala, ale kvůli mé vysněné práci to nejspíš nepůjde. Chtěla bych někam k Praze, abych to měla blízko k práci. Momentálně studuji druhý ročník dopravní fakulty na ČVUT v Praze, obor lidského faktoru v letecké dopravě. Jsem hodně ráda, že jsem se nakonec rozhodla pro tuto školu, moc se mi na ní líbí.

Anet SkuhrováZdroj: archiv Anet Skuhrové

Do maturity jsem nevěděla, kam jít. Nejprve jsem si dávala přihlášku na více škol a taťka mi poradil, že bych se mohla věnovat letadlům, když už to máme v rodině. On pracuje jako letovod pro bojové použití. Dělala jsem přijímací zkoušky i na "zemědělku" na zahradní architekturu. To byla původně moje priorita, ale po přijímačkách jsem si to rozmyslela. Takže jsem skončila na ČVUT, ale vážně bych neměnila.

Anet SkuhrováZdroj: archiv Anet Skuhrové

Ráda jsem se svými přáteli, hraji na klavír, soupeřím v Just dance se svým jediným sourozencem, sestrou Julčou, ale hlavně hraji závodně badminton. Mými nejlepšími mezinárodními úspěchy jsou třikrát první místa v Dánsku, jedno druhé místo ve stejné zemi a poté na celkem vysoké úrovni v Lucembursku třetí místo.

Anet SkuhrováZdroj: archiv Anet Skuhrové

Přivedla mě k tomu moje mamka, která je odmala mou trenérkou. Dalším úspěchem jsou loňské světové univerzitní hry v Chorvatsku. Tam jsme byli se spoluhráči jako tým ČVUT v badmintonu a celkově jsme se umístili třetí.

Anet SkuhrováZdroj: archiv Anet Skuhrové

Hodně zemí už jsem viděla, například Slovinsko, Rusko, Velkou Británii, Krétu a Nizozemsko. Nejvíce se mi líbilo v Nizozemsku kvůli příjemnému létu, kdy se dá jezdit hodně na kole. Chtěla bych se podívat ještě do severní Evropy, Austrálie, Kanady a na Nový Zéland, protože je tam úžasná příroda, moře, krásná města a hlavně se na Novém Zélandu natáčel Pán prstenů. Mým nejoblíbenějším jídlem jsou bryndzové halušky, ale sním všechno.

Anet SkuhrováZdroj: archiv Anet Skuhrové