Letos si žáci pro děti připravili besídku v podobě hádání pohádkových postav s doprovodem koled, které zahrála na flétnu Helena Bartůňková. Děti se tak mohly setkat s Karkulkou, která jim vyprávěla svůj příběh, se Sněhurkou, která připravovala čaj pro své kamarády trpaslíky, s Krtečkem, který si stavěl krtince, a také s Ferdou, který se moc bál o svou Berušku.

Na konci besídky děti dostaly od žáků drobné dárky, ze kterých měly opravdovou radost. Na oplátku rozdaly „hercům" krásná přáníčka, která samy vyrobily, a společně si všichni zazpívali koledy. „Dětem ve školce se besídka velmi líbila a já mohu ze strany 1. L s krásným pocitem říct, že jsme si ji také velmi užili. Čas a práce, které jsme přípravě besídky věnovali, se jistě vyplatily.

Nemohli jsme dostat lepší odměnu než vidět děti šťastné a spokojené. Tímto bych ještě jednou chtěla poděkovat paní profesorce Vladimíře Štogerové za pevné nervy při nacvičování a mateřské školce za příjemnou atmosféru. Těšíme se na další spolupráci," svěřila se svými pocity Helena Bartůňková.

Petr Čejka