Osobní auto bylo odraženo do silničního příkopu. Muž, který seděl za volantem, utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místě zemřel.

Řidič autobusu společnosti RegioJet byl se zraněními převezen do chomutovské nemocnice, další tři lidi odvezly sanitky s lehkými zraněními do mostecké nemocnice.

Jednou z verzí příčin dopravní nehody je, že se řidič osobního auta plně nevěnoval řízení. Další okolnosti ale policisté ještě zjišťují. „Byly zadány znalecké posudky a nařízena soudní pitva,“ sdělila policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Na Lounsku po střetu autobusu a osobního vozu zahynul jeden člověk, další byl těžce raněn.
Střet auta s autobusem u Rané na Lounsku si vybral krutou daň. Řidič zahynul

Začátek letošního roku je bohužel na tragické nehody v okrese Louny poměrně bohatý. Ve čtvrtek 12. ledna zemřelo nedaleko Panenského Týnce na Lounsku ani ne dvouleté dítě. Řidička se před nehodou, kdy vyjela ze silnice, sjela do příkopu a s autem se převrátila na střechu, zřejmě nevěnovala řízení. Vyšetřování ale pokračuje.

K další tragédii došlo v neděli 5. února na opačném konci okresu Louny. Cyklista vjel na železniční přejezd v Černčicích na Podbořansku ve chvíli, kdy po kolejích projížděl rychlík jedoucí ze Žatce do Plzně. Muž na místě zemřel. Signalizační zařízení na přejezdu fungovalo.