K několika nehodám vyjížděli dopravní policisté v okrese Louny v noci a v pátek 8. ledna ráno. V Lipenci se převrátila cisterna, auto u Peruce skončilo po smyku na střeše a u Zeměch narazil řidič do srny. Všechny nehody se naštěstí obešly bez vážnějších následků.

Krátce před půlnocí vyjížděli policisté k dopravní nehodě osobního vozidla Škoda Fabia u Peruce. Ve směru od obce Evaň havaroval řidič po projetí levotočivé zatáčky, kdy nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a na zasněženém povrchu dostal smyk. Vjel do pravého příkopu, kde se převrátil na střechu. Naštěstí při nehodě nedošlo k žádnému zranění. Alkohol u řidiče nezjištěn.

Cisterna sjela do příkopu

Na kluzké vozovce v pátek ráno, krátce před šestou hodinou, havaroval i řidič nákladního vozidla – cisterny značky Mercedes Benz. V Lipenci na silnici mezi Louny a Žatcem se údajně vyhýbal protijedoucímu vozidlu, přičemž sjel do příkopu, kde se převrátil na bok. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Alkohol u řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. K úniku nebezpečných látek nedošlo, přepravovaný náklad byl přečerpán do náhradní cisterny.

Nehoda s lesní zvěří se odehrála v pátek nad ránem u obce Zeměchy. Řidiči, který jel po silnici druhé třídy II/225 Žatec – Louny od Lipence, vběhla do jízdní dráhy srna. Střetu se již nedalo zabránit a zraněná srna utekla do pole. I tato nehoda se naštěstí obešla bez zraněných osob, alkohol u řidiče policisté nezjistili.

Třetí nehoda autobusu ve třech dnech

K další nehodě autobusu, už ke třetí nehodě tohoto druhu v okrese Louny za poslední tři dny, došlo v pátek před polednem v Podbořanech. Kolem poledne se střetl v ulici Přátelství ve směru na Vroutek autobus s osobním autem. Tato nehoda byla z uvedených autobusových karambolů nejméně závažná. Obešla se bez zranění lidí, autobus nebylo potřebné vyprošťovat.

Čtěte také: Během dvou dnů měl nehodu už druhý autobus