K celé řadě událostí byli o prodlouženém velikonočním víkendu povoláni hasiči v okrese Louny. Bylo mezi nimi několik dopravních nehod.

Ve čtvrtek 13. dubna ve 13.12 hodin vyjely jednotky HZS Louny a HZS Žatec na dopravní nehodu dvou osobních a dvou nákladních vozidel na silnici I/7 Praha - Louny u obce Chlumčany. Hasiči na místě provedli vyproštění dvou zraněných osob a úklid následků dopravní nehody.

Ve 14.44 hodin vyjela jednotka HZS Žatec na únik provozních látek z nákladního vozu do ulice Plzeňská v Žatci. V 16.20 hodin vyjela jednotka HZS Žatec na dopravní nehodu jednoho osobního vozu do ulice B. V. Kunětické.

Ilustrační foto
Opilá žena řídila, zranila svou dceru a nabourala tři auta

V sobotu ráno vyjely jednotky na požár kontejneru do obce Dvérce na Podbořansku, v podvečer pak do lounské Husovy ulice na vyproštění dětí uvízlých ve výtahu.

Přímo na velikonoční pondělí, 17. dubna, lounští hasiči otvírali byt v ulici Petra Obrovce, jednotka žateckých hasičů zasahovala u dopravní nehody za obcí Deštnice ve směru na Rakovník. Auto se ocitlo na střeše, jeden člověk se při tom zranil.

(mh)