Chomutov - Black Žatec 5:3 (2:1)

Mladší žáci do utkání nevkročili vůbec špatně. Chomutov byl jasným favoritem, na začátku se ale nechal zaskočit Jazzmany. Svou herní převahu začal potvrzovat až před zazněním prvního klaxonu. Jazzmani hráli s lepším soupeřem vyrovnanou partii. Když vstřelil branku Chomutov, Žatec sebejistě odpověděl. V konečném skóre byli ale nakonec lepší domácí a zaslouženě vyhráli.

Žatec - Kadaň 1:3 (0:3)

Neúspěch z prvního utkání se na Žatci podepsal. Laxní přístup Jazzmanů tvrdě trestali štírci z Kadaně. Žatečtí hráči nemohli chytit tempo hry a do kabin o poločasové pauze šli se ztrátou tří branek. Ve druhé části už to byli úplně vyměnění Jazzmani, vstřelili branku, Kadaň pak už ale žádné změny nepovolila.

Sokol - Chomutov Žatec 3:3 (2:1)

Tentokrát Jazzmani po celou dobu utkání tahali za kratší konec provazu. V úvodních minutách se Chomutov dostal do vedení. Když se podařilo Jazzmanům srovnat, Chomutov opět zvýšil. Ve druhém poločase tým mladších žáků ze Žatce dokázal srovnat skóre a v závěrečných minutách připoutat svojí herní aktivitou soupeře na jejich obrannou polovinu. Tlak vítěznou branku ale nepřinesl a oba dva týmy braly po bodu.

Žatec - Chomutov White 11:2 (5:0)

V nejdůležitějším utkání dne Jazzmani nezklamali. Od prvních chvil dominovali na hřišti a s každou vstřelenou brankou rostla i chuť do hry. Aby Jazzmani získali na turnaji bronz, museli bezpodmínečně zvítězit. Podařilo se, s posledním hvizdem rozhodčího vypukla obrovská sláva.

Sestava Žatce: Duda - Dvorský (0+1), Pigl (0+3), Naxera (1+2), Michal (1+1) - Kolář (6+0), Hanuš (4+0), Meder, Oberreiter (5+0), Ali (0+2), Vápeník (1+0)

(lig)