Páté místo v konečné tabulce Regionální florbalové ligy potvrdili muži Žatce. V posledních dvou kolech se jim dařilo střídavě, nejprve podlehli Liberci, pak vysoko porazili Českou Lípu.

Žatec - Slavia Liberec 3:8 (2:4,1:1,0:3)

Branky: Smištík, Votava, Vít

Jazzmani vstoupili do utkaní dobře a již ve třetí minutě po gólech Smištíka a Votavy vedli 2:0. Jenže soupeř po chybách Jazzmanů otočil výsledek ještě v první třetině. Druhá třetina byla vyrovnaná, žatečtí hráči mohli jen litovat, že nevyužili dvě přesilovky na konci třetiny. Ve třetí třetině měli sice Jazzmani více ze hry, ale góly dával už jen soupeř z rychlých brejků.

Česká Lípa - Žatec 4:11 (2:1,1:4,1:6)

Branky: Burda 4, Smištík 3, Votava, Vít, Cajtler, Dumišinec

Do utkání Žatec nevstoupil dobře a první třetinu prohrál 1:2, i když měl více ze hry. Smůlu při zakončováni se Jazzmanům konečně podařilo prolomit ve druhé třetině a po gólech Votavy, Víta, Cajtlera a Smištíka zápas otočili ve svůj prospěch. Po zbytek zápasu už Jazzmani dominovali a po zásluze slavili vysokou výhru 11:4.

Sestava (branky + nahrávky) Žatce: Zbořil - Smištík (4+4), Votava (2+2) - Vít (2+4), Falbr (0+0), Burda (4+0), Cajtler (1+0), Bejček (0+1), Dumišinec (1+0)

První v tabulce Regionální florbalové ligy skončili hráči Děčína, následuje Jablonec. Třetí jsou Lovosice. Před Pátým Žatcem jsou čtvrté Koberovy, šestá je Česká Lípa. Poslední je Turnov B.

(lig, hd)