Ve sportovní hale v Lounech se odehrál již 32.ročník Rybího turnaje starých pánů. Do tradičního házenkářského turnaje nastoupila tato mužstva: HSG SKP Mladá Boleslav, Lokomotiva Louny, Slavoj Děčín, Výběr Chomutov-Most, Výběr Kladenska. Turnaj byl doplněn ještě zápasy nejmladších lounských házenkářů. Zápasy se obešly bez zranění a proběhly v přátelském duchu.

Hráči se snažili předvést co nejlepší výkon a hlavně vše „udýchat". Nejlépe se to povedlo Výběru Kladenska, který pouze o lepší skóre porazil Lokomotivu Louny, která již tradičně skončila na druhém místě. Následovala mužstva Výběru Chomutov-Most, Mladé Boleslavi a Slavoje Děčín.

Všichni si také pochutnali na tradičních pečených makrelách a organizátoři doplnili turnaj o novinku, kterou byla tombola o ceny, které dodali sponzoři. Významným okamžikem byla i gratulace panu Václavu Foltovi, trenérovi, kterému vděčí většina starších házenkářů za předané zkušenosti a trenérské vedení, k jeho 80. narozeninám.

Věříme, že se tento ročník všem líbil, děkujeme všem organizátorům za perfektní přípravu a těšíme se už nyní na příští rok.

Konečné výsledky:
1. Výběr Kladenska 7
2. Lokomotiva Louny 7
3. Chomutov-Mostecko 4
4. Mladá Boleslav 2
5. Děčín 0

(www.hazenalouny.cz)