Jako pomocníky si na prestižní turnaj Pražský míček vybral Tomáše Kříže a Pavla Pleskače kouč hokejbalistů Krupky. Jeho volba se ukázala být šťastnou, oba mladíci přispěli k zisku stříbra.

Hned o dva hráče Loun měla zájem Krupka, když přihlásila svůj tým do dvoudenního turnaje, kde se objevilo hned několik extraligových dorosteneckých družstev. Každý tým totiž mohl na turnaji vyzkoušet několik hráčů, kteří v týmu normálně nehrají.

A protože právě Kříž a Pleskač ve vzájemných soubojích obránce Krupky nejvíce trápí, padla volba trenéra právě na ně.

Krupka, která nemá konkurenci ani v severočeské lize mladšího dorostu, kterou hrají i Louny, začala výborně a ve všech třech zápasech základní skupiny s velkým přehledem zvítězila.

Druhý den pak přešla přes Spektrum Praha i do finále prestižního turnaje, kde nakonec došlo na samostatné nájezdy. Krupka sice nad Rakovníkem v dovednostních soutěži vedla už 2:1, v sérii na pět nájezdů ale ještě Rakovničtí srovnali a nakonec se i radovali z celkového prvenství.

Oba hráči Loun hráli na svých standardních postech, Pavel Pleskač rozdával přihrávky ze středu útoku a Tomáš Kříž, strašil soupeře svými průniky z pravé strany. Dostal se dokonce i mezi nejlepší bodovače turnaje, když se čtyřmi góly a třemi nahrávkami skončil na čtvrtém místě kanadského bodování.