Vysokou výhrou 8:2 nad Karlovými Vary si lounští hokejbalisté o víkendu pojistili účast v letošním play off II. národní hokejbalové ligy. Čeká je pravděpodobně soupeř z Děčína.

„V utkání s Karlovými Vary se potvrdil trend posledních jarních utkání. Podařilo se nám stabilizovat kádr a zkvalitnit. Karlovy Vary jsme doslova převálcovali,“ řekl lounský trenér Radek Tengler o utkání, ve kterém se blýskli dva domácí útočníci. Tradičně zabodoval Tomáš Svatopolský, který tři góly vstřelil a na další dva přihrál.

Přidal se k němu i pracovitý David Šimek, jehož bojovnost se tentokrát odrazila ve dvou gólech a dvou nahrávkách. O nadcházejícím víkendu mají lounští volno, budou se připravovat na play off. „Postoupíme ze šestého místa. Zatím to vypadá, že budeme hrát s Děčínem, možná s Mezibořím. Oba týmy jsou hodně kvalitní, ale my se jich nebojíme,“ pokračoval trenér. „Při současném složení týmu můžeme hrát s každým soupeřem. Jsme teď rovnocenní týmům z čela tabulky,“ řekl R. Tengler. A co postup do vyšší soutěže? To podle trenéra ani není cíl. „Na to bychom neměli finanční prostředky. Bylo by to hezké, ale vůbec o tom neuvažujeme,“ dodal s úsměvem na rtech Radek Tengler.