Lounská rezerva potvrdila, že letos pro ní budou body vzácností a opět prohrála. Utkání začalo pro lounské hráče dobře. Soupeře přitlačili do jeho třetiny, vytvořili si množství gólových příležitostí, žádnou však nevyužili. S přibývajícím časem o sobě stále více dávali vědět také domácí hráči. I jejich souhra ale vázla, a tak se dlouho hrál sice vyrovnaný, ale ne moc pohledný hokejbal.

První branku vstřelili domácí hokejbalisté se štěstím, lounské mladíky to však natolik vyvedlo z míry, že úplně přestali hrát. Většina z nich se po hřišti pouze procházela hlemýždím tempem a hru sledovala z povzdálí. U všech soubojů byli Lounští později než soupeř, když už tam byli včas, souboji se vyhnuli.

Tento laxní přístup hokejbalisté Orlíku zaslouženě trestali brankami a do závěru duelu šli s náskokem dvou gólů – 3:1. Louny se ke své smůle bohužel probudily až v poslední třetině, ale bylo už pozdě. Hostující hokejbalisté v samém závěru zápasu tak už pouze korigovali na 3:2.

Orlík Ústí nad L. – Louny B 3:2

 

Góly Loun: Šimek, Szabo

Sestava: T. Fišer – Sláma, M. Fišer, Dlouhý, Filipovský – Szabo, Firstl, Šarišský, Drásta, Šimek, Kožarský, Chot, Canini, Hylák, Turza