U kormidla přípravek bude pokračovat David Šůs, se kterým vytvoří trenérskou dvojici nováček klubu Petr Lužný. Ten má bohaté zkušenosti s atletickou přípravou. Filozofií této kategorie bude rozvoj pohybu, trenéři s nejmladšími sportovci budou rozvíjet jejich všeobecnou průpravu. 

Tým elévů, pro které bude platit ono známé „škola hrou", bude nově koučovat Kamil Gregor, který se po získání zkušeností a trenérské licence rozhodl vést právě družstvo elévů. Jako podporou mu bude Ondřej Wágner, který přechází z mladších žáků.

Do mladších žáků se posouvá Dušan Volráb, který si jako svého bodyho vybral Jindru Pytelku, jenž s ním skončil loňský ročník. Pro Dušana to bude velká výzva, protože přechází z trojkového na pětkový florbal. U mladších žáků už se bude klást větší důraz na pohyb po hřišti a týmovost. 

Družstvo starších žáků ještě nemá plnohodnotného trenéra, protože Filip Naxera (který již družstvo trénoval) zatím o převzetí družstva váha. Jako dvojče je připraven David Milyan, který má bohaté zkušenosti s kondiční přípravou. Důležité bude florbalisty připravit po kondiční stránce, již se budou učit různé taktické prvky a systémy. Trenéři budou chtít, aby se už sportovci uměli sami rozhodovat. 

Dorostenci pro nadcházející ročník mají prozatím nejužší kádr z celého klubu a týmu se ujímá staronový trenér Martin Ligda. Asistentem pro něj může být jak Honza Říha, tak i Honza Vápeník, který je připraven trénovat i družstva žáků. U dorostenců se bude jednat o přípravu na ligové soutěže. 

Tým juniorů, kde už by měli být díky komplexnímu rozvoji téměř hotoví hráči, se těší na své poslední florbalové roky v mládežnických kategoriích a jako ideální duo lodivodů jsou připravení Jan Vápeník a Oliver Živčák. Junioři dlouhodobě předvádí výtečné výsledky.

Ondřej Holl