V Praze ve sportovní hale na Pankráci se konala liga C.M.T.A. v muay thai, jejíž výsledky se započítávají do amatérského Mistrovství ČR. Ze Žatce se soubojů zúčastnili tři dorostenci G-Titánů: Miroslav Svoboda, Lukáš Kolert a benjamínek Vojtěch Drda, kterému se dařilo nejvíce.

Svoboda bojoval v kategorii do 57 kilogramů proti zkušenému Štádlerovi z Tik Tak Rokycany (bratr mistra světa a zápasníka MMA) . „Míra dal do zápasu vše, ale bohužel těsně prohrál na body," komentoval zápas promotér G-Titánů Jan Greisiger.

Dobře si vedl už zkušený Lukáš Kolert proti Lechko Olegovi, který s ním bojoval ve váze do 63,5 kilogramů, i když žatecký bojovník neváží ani 59 kilogramů. Ani váhová převaha ale nepomohla brněnskému Olegovi k vítězství.

Nejlépe si z žateckých bojovníků vedl Vojtěch Drda, který nastoupil do svého prvního plnokontaktního zápasu a ve 3. kole porazil Daniela Máje z Teplic K.O. I když byl Máj tvrdý soupeř, Drda mu nedal žádnou šanci a jasně zvítězil. „Jako trenér mám dvojnásobnou radost, jednak z dobrých výsledků, ale především z toho, že G-Titánům vyrůstá mladá krev," řekl spokojený trenér žateckých bojovníků Roman Šifalda.

Láďa Blail