Hosté z Chomutova byli tentokrát velkým favoritem, přesto chtěli domácí urvat alespoň bod. Moc k tomu nechybělo, špatný úvod zápasu však rozhodl. Zahájil Kubizňák a všichni doufali, že už překonal krizi. Opak byl pravdou, opět se protrápil plnými a ztrátu už nedohnal. Prohrál o 37 kuželek.

Jeho žena ve druhé dvojici bojovala statečně, snažila se, ale na soupeře to také nestačilo, ztratila 16 kuželek a hosté už vedli o 53. Jarolím nastoupil tentokrát ve třetí dvojici a s Řimnáčovou se přetahoval o každou kuželku. Vyrovnal své letošní maximum, přesto to nestačilo, neboť soupeřka zaostala 2 kuželky za rekordem kuželny.

Smolný den měl Tajbl. Přestože celou dobu vedl, zradila ho dorážka, prohrál o 12 a tak VTŽ vedla 4:0 o 79.

Naděje alespoň na bod nabrala reálnou podobu v pátém duelu. J. Čaboun doslova kouzlil, stále zvyšoval své vedení a nakonec doslova deklasoval soupeře o 66 kuželek. Rázem bylo o co hrát. Jeho syn A. Čaboun začal slibně a postupně umazával z náskoku, ve druhé dorážce se ale štěstěna přiklonila na opačnou stranu a bylo po nadějích. Prohrál o 10 kuželek a tak si favorit odvezl oba body.

Žatec A – VTŽ Chomutov B 1 : 7 (2440 : 2463)

Kubizňák 360, Kubizňáková 397, Jarolím 425, Tajbl 380, J. Čaboun 459, A. Čaboun 419

V sobotu 3.11. hostí Žatec A v okresním derby KK Podbořany v 8.30.