O jeden jediný bod jsou v tabulce II. ligy žatečtí národní házenkáři za týmem Podlázek. Do konce soutěže zbývají ještě tři kola, hráči Šroubárny se chtějí ve finiši před rivala, který si na stříbrné medaile také brousí zuby, posunout.

Stříbro by jistě hráčům Žatce slušelo. V posledních dvou duelech přehráli s přehledem Všenice, zaváhali ale s Řevnicemi, i když většinu zápasu měli jasně ve své režii. Na suverénní Tymákov, na první pozici, už to jistě stačit nebude, ale druhé místo házenkáři Šroubárny nevzdávají. Všenice o víkendu dokázaly, proč že jim patří třetí příčka v hodnocení obran.

Až v páté minutě padl první gól, ve 20. minutě to bylo teprve 3:2 pro Žatec. Pak ale domácí hráči rozjeli svůj brankový stroj a bezpečně zvítězili.

To v utkání s Řevnicemi začal Žatec daleko lépe, o to hůře ale utkání dokončil. Šroubárna si vytvořila velký náskok, postupem času ho ale dokázala prohospodařit a když soupeř v poslední minutě druhé půle dokázal srovnat na 19:19, mohli už domácí národní házenkáři jen litovat ztraceného bodu.

Žatec – Všenice 17:14
(8:4)

Žatec – Řevnice 19:19
(12:7)