Již samotná účast je pro oddíl úspěchem. Očekávali jsme, jak se vypořádají z atmosférou mistrovského závodu. Lucka Svěcená si svými časy zajistila účast hned v pěti závodech. Na kraulových tratích se jí tolik nedařilo a skončila na 50 i 100 m ve třetí desítce. Pak ale na 400 m volným způsobem přišlo zlepšení a obsadila 16 .místo.

Ovšem Lucie nejoblíbenější styl je znak a to také potvrdila. Na 100 m obsadila 11. místo a na poloviční padesátimetrové trati se dokonce probojovala až do první desítky a obsadila pěkné 8. místo. Ilona Nováková se ve všech svých startech vešla do první patnáctky. Nejlepších umístění dosáhla na tratích 100m volným způsobem (12.), 50 m volným způsobem (11.) a nejlepšího umístění dosáhla na trati 100 m motýlek, kde se ji podařilo dostat až mezi nejlepších deset plavkyň z Čech a skončila na výborném 9. místě.

Antonín Svěcený má nejoblíbenějším styl prsa. Na padesátimetrové trati obsadil slibné 12. místo, aby se pak na 100 m posunul ještě o pět pozic výše až na vynikající 7. příčku. Když už se zdálo, že to bude jeho nejlepší umístění, nastoupil k poslednímu závodu na 50 m znak. V něm svedli tři plavci velký souboj o 2.-4.místo a vítězně z něj vyšel právě žatecký plavec a fantastickým 2. místem se zařadil mezi nejlepší plavce oddílu, kteří přivezli medaili z mistrovského závodu na úrovni ČR.

Celkové hodnocení tohoto mistrovství plavců z celých Čech vyznívá pro Jazzmany velice kladně. Umístili se pětkrát mezi prvními deseti a navíc vybojovali stříbrnou medaili zásluhou Antonína Svěceného. Z toho vyplývá, že práce oddílových trenérů se ubírá správným směrem a nastupující mladí plavci nijak nezaostávají za již zkušenými závodníky sbírajícími úspěchy na závodech po celé České republice.