Blízko medaili byl Adam Seeman už při premiéře ve Slaném. Na startu žákovského závodu ale hodně zaváhal a hluboko se propadl. Po skvělé stíhací jízdě dojel pátý. Při druhém zastavení národního poháru cyklokrosařů ve Veselí nad Lužnicí si už lounská naděje vstup do závodu pohlídala a bojovala s Müllerem a Samcem až do cíle o prvenství. Seeman nakonec projel cílovou páskou na třetí pozici se ztrátou pouhých tří vteřin.

Adam Seeman tentokrát mezi žáky odstartoval dobře a celý závod ve Veselí prokazoval, že letos bude patřit do špičky. O výhru bojoval až do závěru. V cíli bylo nakonec na prvních dvou místech ve Veselí stejné pořadí jako ve Slaném, vyhrál Miroslav Müller, druhý projel Filip Samec. Tři vteřiny za vítězem byl třetí Seeman, který v dalších kláních bude určitě na silnou dvojici útočit.

Lounský Adam Seeman
O medaili přišel Adam Seeman kvůli startu

Do závodu ve Veselí odstartovalo mezi žáky v lounském dresu dalších pět závodníků, dojeli ale v závěru startovního pole.

Své umístění ze Slaného ve druhém závodě vylepšila také Tereza Prošková. Ve společném závodě žákyň a kadetek lounská mladičká naděje dojela dvanáctá se ztrátou zhruba minuty a půl za vítěznou Zemanovou. Barbora Parmová byla 22., Hanka Runtová 28.

Také dvanáctý byl mezi kadety lounský Pavel Jindřich, hned za ním dojel David Červíček. Vojtěch Čížek projel cílem na 27. pozici, Milan Hezina na 30. místě. Louny měly zástupce také v juniorské kategorii. Lukáš Runt ve Veselí dojel na 21. místě.