V sobotu na turnaji v Novém Boru i přesto ve značně oslabené sestavě vybojovaly druhé místo z pěti zúčastněných týmů. Po turnaji využily pozvání do místní umělecké sklárny, kde si mohly „vyfouknout“ výrobek ze sklářské píšťaly. Při návratu hrály v neděli na palubovce loňského vítěze KP přeboru kadetek - VKM Ústí n. L. V neznámé tělocvičně od druhého setu začaly projevovat svoji bojovnost a po vynikajícím výkonu všech hráček a frenetickém fandění své lavičky, favorita smetly v poměru 3:1 a 3:0!

Celý víkend hrála všechna děvčata velmi dobře, ale je třeba vyzdvihnout výkon jediné zdravé nahrávačky Ivety Šebkové, která nejenže fyzicky vydržela, ale také skvěle připravovala míče pro útok. V neděli pak na bloku dominovala Bára Hanušová, která naprosto „vymazala“ dvě nejlepší útočnice a sama byla v útoku téměř bezchybná.

O poměrech v týmu svědčí i fakt, že dvě hráčky, které se nemohly zúčastnit sobotního turnaje, rodiče v neděli obětavě přivezli alespoň k mistrovskému utkání v Ústí.

Sestava: Iveta Šebková, Majda Nosková, Kateřina Želinská, Denisa Piglová, Jana Zlatinská, Petra Ryková, Soňa Wimmerová, Adéla Lučanová, Lenka Müllerová a Bára Hanušová.

jv