Otevřelo vám v něčem natáčení Spícího města oči, nebo jen potvrdilo to, co jste si o dětech myslela?
Já si myslím, že se máme od dětí co učit. O hodně skvělých vlastností, jako jsou například přirozenost, autentičnost, sebeláska a upřímnost, během času do určité míry přijdeme. A pak se je učíme znovu od nich.

Jaké máte obecně vzpomínky na dětství a dospívání? Byly to šťastné roky, nebo spíš utrápené. A díky či kvůli čemu?
Dětství jsem měla hezké, měla jsem štěstí na skvělou rodinu. Puberta už byla horší. Jezdila jsem daleko za různými dobrodružstvími. Skákala jsem na snowboardu, žila v ghettu ve Skotsku, jela nepřipravená na výlet za polární kruh a podobně. Chtěla jsem být strašná rebelka, a tak jsem do všeho šla po hlavě. Jsem docela ráda, že se mi nic hrozného nestalo a že jsem to přežila ve zdraví. Taky je pravda, že jsem se docela dlouho hledala a trvalo mi, než jsem se přijala. Cestování rozhodně pomohlo.

Radim Kalvoda
Radim Kalvoda: Dítě zkrátka vnímá vzory. Kladné i záporné

Myslíte si, že byste jako dítě ve světě, kde usnou rodiče, přežila? Díky čemu?
Já si myslím, že jo. Byla jsem od malička samostatná jednotka. Byla jsem vychovaná spíš jako kluk – bavila mě turistika, zdolávání hor, různé sporty. A kdybych nebyla herečka, chtěla jsem být i válečný zpravodaj nebo prostě někdo, kdo cestuje a je „hustý“ tím, jak všechno nakonec zvládne a přežije. Můj dětský vzor je Indiana Jones.

Dnešním tématem je spánek. Měla jste s ním někdy problémy? Měla jste pevný spánkový režim?
Konkrétně pracovní doba herců moc pravidelnému režimu nenahrává. S tímhle mám štěstí. Spaní mi většinou nikdy nedělalo problém. Když jsem unavená, jsem schopná usnout kdykoli a kdekoli.

 Vladislav Georgiev
Herec Vladislav Georgiev říká: Výprask byl za mého mládí dost běžný

Zdroj: Deník

Až budete mít děti, budete dbát na pravidelný čas, kdy jdou spát?
Asi ano, ale nad tímhle jsem zatím ještě nepřemýšlela. Tak nějak si myslím, že to vyplyne ze situace. Každopádně věřím, že spánek je velmi důležitý, a snažím se ho nepodceňovat.

Na jakých dalších projektech pracujete po skončení natáčení Spícího města?
Mám za sebou hlavní ženskou roli ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce a hlavní roli ve filmu Minuta věčnosti. Mimo to píšu svou vlastní tvorbu a připravuju komediální seriál v angličtině se čtyřmi hrdinkami Mighty Women a taky komediální mystery seriál Ema mele maso.