Povedl se křest podle vašich představ?
Přišli všichni, kteří mě mají rádi a podporují mě, ale chyběla tu jedna osobnost, a to Karel Gott. Je to člověk, se kterým jsem se znal opravdu dlouho. Spolupracovali jsme, na mnoho akcí jsem ho oblíkal, a košile, kterou mám dnes na sobě, je trochu taková vzpomínka na něj. Byla totiž jeho. Zpíval mi před lety v Obecním domě, kde jsem dělal módní přehlídku, hit Lady Carneval a přál si košili, co má volánky, tak jsem mu ji udělal. Asi ale nepochopil, že to je dárek, nechal mi ji tam a odjel. Krátce nato onemocněl a měl už jiné starosti než se zabývat košilí, takže zůstala u mě a dnes jsem si ji symbolicky vzal a vzpomínám na něj, protože by si tu určitě přál být, aby mě podpořil.

Hana Mašlíková ukázala vypracovanou postavu.
Mašlíková si splnila sen, je fitness hvězdou. Teď prozradila svou hlavní zbraň

Co myslíte, že by vám na knihu řekl?
Buď statečný a nemysli na to, co lidi říkají. Vždy najdeš kolem sebe ty, kteří tě budou mít rádi, a ty, kteří ne. To mi říkával.

Jak dlouho jste se vůbec znali?
Znali jsme se léta. S Evou Pilarovou ho znám od doby, kdy jsem byl ještě malý kluk a žil jsem na Kubě. Jezdili tam na festival Varadero. A je pravda, že když jsem pak přijel v roce 1987 do Československa a poprvé jsme se potkali, nemohl jsem tomu ani uvěřit, že se s nimi budu osobně znát. Hned jak jsme se viděli, sedli jsme si a už jsme zůstali kamarádi. S Evičkou k nám jezdili a pokaždé jsme si vyprávěli. Mám dokonce i černobílé fotky ještě z doby, kdy byli na Kubě.