Skiareál Boží Dar Neklid letos bude poskytovat slevy podle počasí. Chce tím lépe a pružněji reagovat na konkrétní podmínky v areálu a nabídnout tak návštěvníkům odpovídající cenu jízdného. V pokladnách navíc letos bude možné platit i platebními kartami, informoval Filip Majkus z areálu Neklid. Novinky nabídne i sousední areál Klínovec.

„Na sjezdovkách areálu Neklid leží souvislá vrstva lehounké sněhové pokrývky a finišují přípravy před spuštěním. Obsluhy vleků prošly školením bezpečnosti a nácvikem evakuace, přepravní zařízení a zasněžovací systém jsou připraveny ke spuštění. Čekáme pouze na počasí," popsal aktuální situaci v areálu Majkus. Proti loňsku bylo také na Neklidu zrenovováno a rozšířeno zázemí Babyparku.

Na Klínovci bude letos možné využít novou pravidelnou linku skibusu mezi vrcholy Klínovce a Fichtelbergu. Skibus bude bude zajišťovat přímé spojení mezi oběma areály, a to zdarma.

„Bylo vylepšeno propojení na sjezdovky Turistická a Slalomák z výstupu lanové dráhy Suzuki a v dolní části se zlepšilo napojení na sjezdovku Přemostěná, což usnadní lyžařům přístup k nástupu na lanovou dráhu Suzuki," informují provozovatelé areálu Klínovec.

Další novinkou je skipas na 1,5 dne, který bude platit na všech více než 27 kilometrech sjezdovek InterSkiregionu Fichtelberg Klínovec. Nově areál nabídne také rodinné skipasy od 11 a od 13 hodin.