S rozlícenou pětatřicetiletou ženou si museli poradit lounští strážníci. Na pomoc si je zavolal čtyřicetiletý muž z ulice U Pramene, kterému jeho bývalá manželka demolovala osobní automobil.

„Muž ohlásil, že jeho bývalá žena rozbila kamenem čelní okno u vozidla. Strážníci ihned vyjeli na místo, kde se u poškozeného vozidla nacházel volající muž i zjevně opilá žena,“ sdělil k případu zástupce velitele městské policie Miloslav Malý.

Strážníci ženu vyzvali, aby si nastoupila do služebního vozidla. To se jí však vůbec nelíbilo. Začala křičet a být agresivní. Strážníci ji proto chytili za ruce, ale žena se bránila kopáním. Zklidnily ji až donucovací prostředky a pouta.

„Během zákroku žena kopla jednoho se zasahujících strážníků pod koleno. Ten pak musel vyhledat lékařské ošetření. Žena zraněna nebyla a případnou lékařskou prohlídku odmítala. Strážníci zadrženou předali do rukou státních policistů,“ doplnil k incidentu Malý. Pětatřicetiletá žena nenapadla svého bývalého manžela poprvé. V minulosti ho již několikrát obtěžovala a vyhrožovala mu.