Společnost Cheris Trading z Vrbna nad Lesy chce u silnice I/7 Praha Chomutov mezi Sulcem a Chlumčany na Lounsku postavit centrum pro opravy a servis kamionů. To má vzniknout zhruba v místě dnešního parkoviště po pravé straně silnice ve směru na Prahu nad Chlumčany.

Centrum pro kamiony má vyrůst mezi současnou silnicí a plánovanou čtyřproudovou komunikací R7 s mimoúrovňovou křižovatkou, která se chystá u Smolnice. Ta by umožnila napojení centra na silnici R7.

Městský úřad v Lounech v současné době projednává změnu územního plánu Smolnice, která by výstavbu centra umožnila.V rámci této změny se projednává též rekreační chatová oblast Meziháj západně od Smolnice. Doplnění územního plánu má umožnit elektrifikaci tamních chat.Stavební úřad v Lounech totiž elektrifikaci chatové kolonie u Smolnice nepovolil.

V místě se nachází několik desítek chat a některé z nich tam vyrostly i přes stavební uzávěru, která v místě platí. Stavby se totiž nacházejí v chráněném přírodním parku Džbán, řada chat tam vyrostla i přes to bez stavebního povolení.Nynější územní plán obce jejich existenci akceptuje s podmínkou, že se již nebudou rozšiřovat a nebudou v tomto území realizovány ani jiné investice do technické infrastruktury. Tedy ani elektrické vedení. Projednávaná změna územního plánu to má umožnit.