Další výhru v nadstavbové části si připsali hokejbalisté Žatce, vysoko porazili poslední tým tabulky krajské ligy Wolves Chomutov a stále tak hrají o play off. Od postupu je dělí jediná příčka a tři body, důležitý zápas sehrají dnes, v sobotu 4. dubna, v Mostě.

V duelu s Chomutovem začal hned od úvodu Žatec lépe. Vytvářel si příležitosti, poprvé se trefil hned z první početní výhody, úspěšný byl Krupička. Ještě do přestávky zvyšoval Bizoň. Hosté z Chomutova se celý zápas jen bránili, vynikající byl ale jejich golman, který pochytal řadu šancí žateckých hokejbalistů. Přesto opět Bizoň a Krupička zvyšovali už na 4:0. Ve třetí části z ojedinělého protiútoku sice Chomutov snížil, domácí ale znovu kontrolovali dvěma góly, třetí branku v utkání vstřelil Krupička, úspěch přidal i Mynařík. Tři asistence na branky si v duelu připsal Slavomír Švancar.

Žatec - Wolves Chomutov 6:1 (2:0, 2:0, 2:1)

Branky Žatce: Krupička 3, Bizoň 2, Mynařík

Sestava Žatce: Mandák - T. Filipovský, M. Filipovský, Loos - Mynařík, Švancar, Bizoň, Dlouhý, Krupička, Kříž, M. Klobouk

Žatec aktuálně ztrácí na play off tři body, hrát bude ale ještě dva zápasy. Ten první už dnes se silným Conceptem Most, se kterým v zatím posledním duelu vysoko prohrál. Poslední zápas nadstavby bude hrát Žatec doma proti Meziboří příští týden.