středa 15. února

Městské divadlo Žatec:
10:00 a 14:00 Trampoty čertíka Culínka
Pohádka plná písniček a humoru odehrávající se kdesi v daleké (nebo i blízké) zemi knížete Slavomíra V. a z části také v podzemí v říši Lucipera XVII.

Městská knihovna Louny, kavárna Jeroným:
13:00 Prvorepubliková kavárna
Přijďte nasát atmosféru 20. a 30. let. Dobové obleční potěší, ale není podmínkou; do 18 hodin.

Městská knihovna Louny, kongresový sál:
17:00 Úspěšní
Nový cyklus setkání s úspěšnými osobnostmi roku. Prvními hosty budou Halina Molinová z Regionální knihovny Karviná oceněné za přestavbu ústřední budovy knihovny na společensko-kulturní centrum, Jiří Dufka z Moravské zemské knihovny Brno za on-line zpřístupnění a prezentaci starý Map. Hovořit bude i „domácí“ Dagmar Bahnerová.

KD Podbořany:
19:30 Něžné dámy
Divadelní komedie Kena Ludwiga. Venkovský doktor ujišťuje bohatou milionářku Florence o jejím brzkém konci. Ta proto hledá dospělé děti své sestry, aby jim odkázala dva miliony dolarů. Dva angličtí herci se na neúspěšném americkém turné o dědictví dozvědí z inzerátu a rozhodnou se za hledané dědice vydávat. Ukáže se však, že hledanými Max a Steve nejsou chlapci, jak si mysleli, ale dívky.

čtvrtek 16. února

Městská knihovna Louny:
14:00 Klub stolních her: Kdo si hraje, nezlobí
Koná se v dětském oddělení do 16 hodin.

Křížova vila Žatec:
17:00 Ladislav Novák, kapitán fotbalové jedenáctky z Chile 1962
Martin Vostřel připravil přednášku k nedožitým 80. narozeninám lounského rodáka a jednoho z nejlepších fotbalových obránců 50. a 60. let.

Vrchlického divadlo Louny:
19:00 Hrdý Budžes