Mladý muž z Loun chtěl v Rakovnické ulici v Lounech u přejezdu skočit pod vlak. Strážníci ho museli až do projetí vlaku držet. Skončil na psychiatrii.

K mladíkovi vyjeli strážníci na telefonické oznámení v půl jedenácté večer. „Bylo nám oznámeno, že v Rakovnické ulici u železničního přejezdu leží na trávě muž, zřejmě opilý. Strážníci na místě zjistili, že asi jeden metr od kolejiště skutečně na zemi leží a spí 21letý muž z Loun, kterého znali již z dřívějška," sdělil Miloslav Malý, zástupce ředitele Městské policie v Lounech. „Poté, co ho probudili, jevil známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky. Se strážníky nespolupracoval a stále opakoval, ať ho nechají na pokoji, že chce skočit pod vlak," dodal.

Vlak navíc po krátké chvíli přijel. Když začala blikat výstražná světla na železničním přejezdu a blížily se vagony, muž opakoval, že pod ně skočí a snažil se zvednout. „Strážníci ho museli násilím držet v klidu na místě až do odjetí vlaku," sdělil M. Malý.

Strážníci pak přivolali sanitku záchranné služby, která si mladíka převzala k ošetření. Následně byl převezen na psychiatrické oddělení nemocnice v Mostě.