Pohodlné cestování na trase do Prahy a zpět s možností sledovat televizi či připojit se k síti s notebookem nabídne lidem z Loun a okolí firma Student Agency. Od září budou její žluté autobusy zastavovat i na autobusovém nádraží v Lounech. Až dosud v Lounech tato dopravní firma nestavěla.

Pro lidi z Loun, cestující do Prahy a zpět, tak přibude v nabídce devět nových autobusových spojů. Devět nových možností k odjezdu a devět nových příležitostí k návratu.

Autobusy vyjíždějí z Mostu nebo Chomutova a do stejných měst se také vracejí. V Lounech však zastavují naprosto všechny spoje a není rozhodující, ze kterého sousedního severočeského města vyjíždějí či do kterého se vracejí. Informovali o tom zástupci firmy Student Agency. Nový jízdní řád, platný od 1. září a se zastávkami v Lounech, je už zveřejněný na internetových stránkách firmy.

Cesta z Loun do Prahy trvá podle jízdního řádu přibližně padesát minut. Všechny spoje staví v Praze na Dejvické a některé i na Florenci. Situovány jsou rovnoměrně do celého dne, jezdí od rána až do večera.