Areál letního tábora v Peruci se stane na přelomu května a června svědkem dalšího srazu vozů Mini Cooper. Jejich milovníci a majitelé se tam sjedou už popáté. Pořadatelé z Mini Cooper klubu Louny určili termín 31. května až 2. června.

Spanilá jízda zamíří také do Loun

Pro účastníky je tam připraven kromě ubytování také bohatý program, v němž nebude chybět živá hudba, aktivity pro děti a mnoho dalšího. Téměř kultovní vozy zavítají v rámci spanilé jízdy také do Loun, na tamní Mírové náměstí. Dorazit by tam měly v sobotu 1. června v pravé poledne na zhruba hodinu a půl. Během této doby si budou moci lidé prohlédnout všechny vozy. Proběhne také autogramiáda Václava Pecha, který přiveze svůj závodní speciál John Cooper Works S2000. K vidění bude i řada dalších zajímavostí.

V obalovně se chystají jízdy zručnosti

Kdo je příznivcem spíše dynamičtějších ukázek, měl by poté zamířit do lounského areálu obalovny živičných směsí firmy Ekostavby. Právě tam se totiž uskuteční jízdy zručnosti Mini rallye. „Vítěz, který porazí Václava Pecha, obdrží zapůjčení Mini vozu s plnou nádrží na víkend!" slibují organizátoři celé akce.