U Triangle v Žatci stál zhruba šestnáct hodin nadměrný náklad (na snímcích). Přes okres Louny byl postupně přepravován v sobotu i neděli. Pohyboval se na Lounsku, Postoloprtsku i Žatecku. Řidiči museli jezdit opatrně a připravit se na možná omezení. Policie k nákladu vydala varování už v pátek.

Souprava o délce přes 48 metrů a hmotnosti 448 tun vyjela v sobotu ve čtyři hodiny ráno z říčního přístavu v Lovosicích a jejím cílem je Hradec u Kadaně. Do okresu Louny vjela v sobotu ráno v oblasti Želkovic a Libčevsi. Pokračovala směrem na Ranou, Lenešice, Břvany, Výškov, Postoloprty, kde najela na silnici D7 (Praha – Chomutov).

Už před dvanáctou hodinou byla celá souprava odstavena u průmyslové zóny Triangle, kam měla podle původního plánu dorazit až ve 14 hodin, takže transport nákladu šel doprovodnému týmu v sobotu skvěle.

Znovu souprava vyjela na cestu v neděli opět ve čtyři ráno a do Hradce u Kadaně měla dorazit ve 12 hodin. Přivezla zařízení pro tamní energetickou rozvodnu. Jela například i po hrázi Nechranické přehrady.